inloggen  |  aanmelden

Zeven gemeenten genomineerd voor Operatie Steenbeek trofee

Gepubliceerd op: 4 September 2017

De jury van de Operatie Steenbeek trofee heeft gemeenten Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Groningen, Laarbeek, Leeuwarden, Leiden en Utrecht genomineerd voor de Operatie Steenbreektrofee. Het doel van de prijs is om de acties voor het voetlicht te brengen die in gemeenten worden uitgevoerd in samenwerking met bijvoorbeeld bewoners en het bedrijfsleven.

Gemeenten die aangesloten zijn bij Operatie Steenbreek kunnen meedingen naar de Steenbreektrofee, die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt. De jury maakt de winnaar van de trofee bekend op 20 september, tijdens de Nationale Groendag in Krimpen aan den IJssel.
 
Prijswinnaar
De winnende gemeente ontvangt de wisseltrofee en krijgt de nodige media-aandacht. Vorig jaar won de gemeente Den Haag de Steenbreektrofee. De motivatie van de jury om de Hofstad de prijs te geven, was toen dat deze gemeente verreweg de meeste acties had uitgevoerd die tevens tot de verbeelding spraken. Een andere reden waarom Den Haag de prijs won, was dat zij met hun acties hadden bijgedragen om het gedachtegoed van Operatie Steenbreek onder de aandacht te krijgen van het grote publiek.
 
Bron: Operatie Steenbreek. 

Een greep uit ons leveranciersregister


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...