inloggen  |  aanmelden

ZAAGMIJ is dé specialist in de Benelux voor asfalt- en betonzagen

Gepubliceerd op: 22 April 2014

Het vakkundig en snel zagen van asfalt- en betonwegen en -vloeren, uitgevoerd door professionals met behulp van technologisch hoogstaand materieel. Dat is kortweg waar we bij de ZAAGMIJ voor staan. Kwaliteit en snelheid zijn onze kernwoorden.

Voor u als opdrachtgever in de wegenbouw zijn we dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om uw en onze werkzaamheden nog beter en sneller te kunnen uitvoeren. Om dit te bereiken stellen wij zeer hoge eisen aan ons machinepark.
 
Ons hoofdzakelijk hydraulisch materieel wordt veelal in opdracht voor ons ontworpen. En wordt bediend door mensen die hun vak verstaan. Door op een andere, unieke, manier te werken kunnen wij u veel kosten besparen. Onze mensen en machines leveren u graag het bewijs.
 
Klik hier voor een greep uit onze werkzaamheden. Werkzaamheden die zich aanpassen aan de dagelijkse praktijk. Maar we kijken verder dan vandaag, houden onze blik gericht op de toekomst. Hebben de kracht om te investeren in nieuwe technieken en machines. Die we vervolgens weer graag voor u inzetten. Zodat we het samen nóg beter doen.
 
Het meest tot de verbeelding sprekende voorbeeld, is de ontwikkeling van de ZAAGTRUCK. Dit is sinds 2003 de grootste en meest geavanceerde zaagmachine ter wereld...
 
Begin 2010 is hier een vervolg aan gegeven met de doorontwikkeling van 2e ZAAGTRUCK. Deze is nog sneller en geavanceerder dan z'n voorganger. Met deze 2e ZAAGTRUCK bieden wij onze opdrachtgevers nog meer werksnelheid en bedrijfszekerheid.
 
De capaciteit van ZAAGMIJ neemt ieder jaar verder toe. Op dit moment kunnen wij op een normale werkdag van 7 werkbare uren bijna 20.000 meter asfalt te zagen bij een diepte van ±10 cm.

Een greep uit ons leveranciersregister


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...