inloggen  |  aanmelden

Website Stedendriehoek bundelt informatie stedelijke distributie

Gepubliceerd op: 5 November 2014

Stedendriehoek heeft de website www.distributie-stedendriehoek.nl gepubliceerd. Logistieke dienstverleners, transporteurs en leveranciers met een bestemming in de Stedendriehoek moeten in de grotere stadscentra rekening houden met verschillende venstertijden, ontheffingen en voertuigbeperkingen. Deze informatie is nu op een site gebundeld.

De bereikbaarheid in de regio Stedendriehoek staat onder druk als gevolg van dagelijkse files op de A1 en A50 en de drukte op het onderliggend wegennet. Goederenvervoer draagt eveneens bij aan deze verkeersproblemen, zowel op het hoofd- als het onderliggend wegennet.
 
De gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Lochem, een belangrijk deel van de gemeenten die samen de regio Stedendriehoek vormen, hanteren in en rond hun stadscentra verschillende regimes en beleidsregels ten aanzien van de bevoorrading. De nieuwe website www.distributie-stedendriehoek.nl toont voor de genoemde steden de informatie die belangrijk is voor logistieke dienstverleners, transporteurs, leveranciers winkeliers en bewoners met een bestemming in de stadscentra. Bezoekers vinden er venster- en markttijden en voertuigbeperkingen per gemeente, maar ook verwijzingen naar het aanvragen van ontheffingen en evenementenkalenders. Kaartmateriaal toont verder nuttige locaties als laad- en losplaatsen, aanrijroutes en actuele wegwerkzaamheden.

Een greep uit ons leveranciersregister


Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...


TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...