inloggen  |  aanmelden

Waar staat Cyber voor?

Gepubliceerd op: 19 April 2015

Cyber Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de openbare buitenruimte. Al meer dan dertig jaar werken we voor verschillende organisaties. Ons team bestaat uit professionals met veel praktijkervaring in verschillende disciplines. We zijn snel en effectief inzetbaar. We gebruiken praktische tools en innovatieve instrumenten bij ons werk voor u. De combinatie van specifieke deskundigheid en ruime ervaring maakt Cyber Adviseurs tot de ideale partner. We nodigen u uit om de samenwerking aan te gaan.

Missie
‘Het adviseren en ondersteunen van organisaties op het gebied van beleid, inrichting, beheer en organisatie van de buitenruimte, door de combinatie van het invullen van vaktechnische kennis in combinatie met organisatieadvies.’

Visie
'Het leveren van professionele organisatie- en beleidsadvisering, innovatief en gebruikmakend van kennis en ervaring op het vakgebied 'buitenruimte en organisatie', met als specifieke kracht het invullen van het grijze gebied tussen theorie en praktijk.’


Cyber Adviseurs maakt zichtbaar wat u nodig hebt in organisatieontwikkeling en doorontwikkeling. Inzet van goed gekwalificeerd personeel op de juiste plaats is daarbij van groot belang. Wij denken mee over kwaliteitsbehoud, tijdelijk personeel en opleidingsvragen en zijn uw partner bij een interne audit, bedrijfsplan of quickscan van uw organisatie.


Welke kaders voor kwaliteit van beheer hebt u vastgelegd? Cyber Adviseurs zorgt samen met u voor borging van kennis en beleid. Draagvlak voor beleid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen LIOR’s, beeldbestekken, adviseren over bomen en beplanting, stellen BKP’s op en maken een evaluatie IBOR.


U wilt een vitale, duurzame buitenruimte voor een goede prijs. Met onze methodieken kunt u kwaliteit van buitenruimte meten en in beeld brengen op een digitale kaart. Dat maakt duidelijk waar verbeteringen noodzakelijk zijn. Cyber Adviseurs berekent wat de gewenste kwaliteit kost. Zo kunnen bestuurders keuzes maken: waar kan bezuinigd worden en waar beslist niet.

Meer informatie: www.cyber-adviseurs.nl of 0172 – 631720 

Een greep uit ons leveranciersregister


Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...