inloggen  |  aanmelden

Vloeistofdichte opslagcontainers tot 80m3!

Gepubliceerd op: 12 April 2013

ADJ Milieutechniek heeft haar pakket uitgebreid met verhuur en ad hoc leveren van speciale 80m3 vloeistofdichte opslagcontainers (open of dicht) ontwikkeld door SCHENK Verhuur b.v. Vanuit de jarenlange relatie met Schenk Verhuur, ontstond er de behoefte om de door hun geproduceerde opslagcontainers op de lokatie van ADJ Milieutechniek te stationeren. Op deze manier kan ADJ Milieutechniek nog meer vorm geven aan de wensen van onze klanten en nog beter beantwoorden.

Voornamelijk bij acute opslagcapaciteit bij calamiteiten, waar grote hoeveelheden verontreinigd water vrij kunnen komen, zijn dergelijke opslagcontainers en de daaraan gekoppelde zuiveringsinstallaties een ware uitkomst. Reeds vele jaren werkt ADJ Milieutechniek samen met SCHENK Verhuur om op projectmatige basis te voorzien in geschikte opslagcontainers voor haar calamiteitenbestrijding en reguliere reinigingsprojecten.


ADJ Milieutechniek gaat nu zelfs een stapje verder en heeft uit voorraad 80m3 opslagcontainers leverbaar, welke middels een speciaal haakarm installatie kunnen worden getransporteerd. “We hebben de volste overtuiging dat wij hierdoor nog beter en sneller kunnen inspelen op de wens van onze klanten. Op deze manier kunnen we elke spoedklus per direct beantwoorden. In de regio Zuid-Holland, Botlek en Brabant is onze responstijd in uren uit te drukken in plaats van dag of weken”, aldus directeur Arie de Jong. “Wij zijn enthousiast dat de marktleider in tijdelijke containeropslag het vertrouwen schenkt in onze nieuwe opzet voor de zakelijke markt.” Patrick Verbeeten, Bedrijfsleider SCHENK Verhuur: “De naam ADJ Milieutechniek staat als een huis! De beslissing om ADJ Milieutechniek te steunen met hun nieuwe concept was dan ook snel genomen. Als leverancier van ruim 450 vloeistofdichte en diverse slib ontwatering containers, zien wij de meerwaarde in van ADJ Milieutechniek. In samenwerking met ADJ Milieutechniek zoeken wij altijd naar de meest optimale en economische oplossing, rekening houdend met het spoedeisende karakter. Binnen de activiteiten van SCHENK Verhuur vormen calamiteiten een zeer belangrijk onderdeel. Met spoed kunnen vloeistofdichte containers van 14, 20, 28, 40 m3 tot zelfs 80m3 geleverd worden, geschikt voor zowel haak-, kabel- als kettingsysteem en op verzoek met of zonder rolzeil. Schenk Verhuur voorziet in dè oplossing bij een onzekere opdracht of te weinig opslagcapaciteit. ADJ Milieutechniek en hun calamiteitenteam krijgen de volledige ondersteuning van SCHENK Verhuur.”


Een greep uit ons leveranciersregister


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...