inloggen  |  aanmelden

Vloeistofdicht werkterrein

Gepubliceerd op: 29 Oktober 2013

NTC reinigt containertanks onder hoge druk en temperatuur, waardoor de kans aanwezig is dat schadelijke stoffen vrijkomen.  Pierre Groen, accountmanager bij Struyk Verwo Infra: ‘NTC vroeg aannemer Verhoef Infra om een vlakke, solide vloer die voldeed aan de milieuwetgeving. 

Door het leveren van KOMO-gecertificeerde bedrijfsmilieu vloerplaten en de juiste verwerking door de aannemer, bieden wij gezamenlijk NTC de zekerheid te voldoen aan de milieuwetten.’ KOMO biedt garantie van kwaliteit in betonsterkte, maatvastheid en bodembescherming. ‘Dit zorgt voor een bedrijfszekere vloeistofdichte vloer, waarop door deskundige inspecteurs een Verklaring Vloeistofdichte Voorzieningen wordt afgegeven. De opdrachtgever is voor zes jaar verzekerd van een betrouwbare vloeistofdichte voorziening’, aldus Pierre.

Bedrijfsmilieu vloerplaten zijn zeer geschikt voor dit soort toepassingen vanwege het vloeistofdichte karakter. De platen kennen geen hijsgaten en dienen te worden verwerkt met behulp van een vacuümsysteem. De kitsponning rondom de platen wordt voorzien van rugvulling en daarna afgekit met vloeistofdichte twee-componenten kit. Hiermee wordt de vloeistofdichte verharding gegarandeerd.

Meer weten?
 

Een greep uit ons leveranciersregister


Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...