inloggen  |  aanmelden

Vervang uw huidige Bin door de Basic Bin

Gepubliceerd op: 15 April 2014

Zijn de afvalbakken in uw gemeente aan vervanging toe? De Basic Bin is de meest verkochte afvalbak uit de Bin-serie. Het model past in de meest gangbare beugels en biedt zo de mogelijkheid tot vervanging met de uitstraling en het design van het BinSystem. U kunt uw afvalbakken vervangen met het behoud van de huidige beugels, een zeer voordelige oplossing!
 

De Bin kan tevens in een speciaal hiervoor ontwikkelde, moderne vormgegeven beugel geleverd worden. Bekijk hier een introductiefilmpje van BinSystem.

BinSystem
BinSystem is een modulair systeem waarin een kwalitatief hoogwaardige afvalbak, de Bin, een centrale rol speelt. Deze Bin is te combineren met verschillende modules die extra functionaliteit geven aan de Bin.
Deze industriële afvalbakken met geïntegreerde wespenval zijn leverbaar met verschillende modules. Zo is er een knaagdierenval, een EHBO module en een hondenzakjes module leverbaar. De afvalbak wordt standaard geleverd op een betonvoet van 89 kilo en een strip op de inwerpopening. Afhankelijk van de toepassing en de locatie kan zo altijd de ideale configuratie aangeboden worden.
De modern vormgegeven units zijn hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het BinSystem is geschikt voor integratie in het huidige straatbeeld en voor meer specifieke industriële toepassingen.

BinSystem nu ook leverbaar in 100 liter uitvoering
De vuilnisbakken van BinSystem waren al leverbaar in een 50  en een 70 liter uitvoering. Om nog beter in te kunnen spelen op klantbehoeften is de afvalbak inmiddels ook in een 100 liter uitvoering leverbaar. Deze grote uitvoering wordt veelal geplaatst op locaties waar veel zwerfafval is. Bovendien hoeven de afvalbakken door het formaat minder geleegd te worden, en kan in sommige gevallen de ledigingfrequentie dus worden aangepast.

Nu ook wandmodellen leverbaar van het BinSystem
Naast de staande modellen van het BinSystem zijn er tevens wandmodellen te verkrijgen. Deze handige afvalbakken zijn gemakkelijk te bevestigen aan verschillende soorten palen en hierdoor zeer ruimtebesparend en flexibel in gebruik.

Meer informatie? Neem contact met ons op via 0492-36 42 92 of info@betainternational.nl.
 

Een greep uit ons leveranciersregister


Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...