inloggen  |  aanmelden

Vervang uw huidige Bin door de Basic Bin!

Gepubliceerd op: 6 December 2013

Zijn de afvalbakken in uw gemeente aan vervanging toe? De Basic Bin is de meest verkochte afvalbak uit de Bin-serie. Het model past in de meest gangbare beugels en biedt zo de mogelijkheid tot vervanging met de uitstraling en het design van het BinSystem. U kunt uw afvalbakken vervangen met het behoud van de huidige beugels, een zeer voordelige oplossing! De Bin kan tevens in een speciaal hiervoor ontwikkelde, moderne vormgegeven beugel geleverd worden.

De Basic Bin is het kwalitatieve en prijs zeer interessante alternatief voor uw bestaande beugel modellen.

Bin System
BinSystem is een modulair systeem waarin een kwalitatief hoogwaardige afvalbak een centrale rol speelt. Deze bin is te combineren met verschillende modules die extra functionaliteit geven aan de bin. Deze industriële vuilnisbakken met geïntegreerde wespenval zijn leverbaar met verschillende modules. Zo is er een knaagdierenval, een EHBO module en een hondenzakjes module leverbaar. Afhankelijk van de toepassing en de locatie kan zo altijd de ideale configuratie aangeboden worden. 
De modern vormgegeven units zijn hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het Bin System is geschikt voor integratie in het huidige straatbeeld en voor meer specifieke industriële toepassingen.

BinSystem nu ook leverbaar in 100 liter uitvoering
De vuilnisbakken van BinSystem waren al leverbaar in een 50 en een 70 liter uitvoering. Om nog beter in te kunnen spelen op klantvragen is de vuilnisbak inmiddels ook in een 100 liter uitvoering leverbaar. Deze grote uitvoering wordt veelal geplaatst op locaties waar veel zwerfafval is, bovendien hoeven de vuilnisbakken door het formaat minder geleegd te worden.

Nu ook wandmodellen leverbaar van het BinSystem
Naast de staande modellen van het BinSystem zijn er inmiddels ook wandmodellen te verkrijgen. Deze handige vuilnisbakken zijn gemakkelijk te bevestigen aan verschillende soorten palen en hierdoor zeer ruimtebesparend en flexibel in gebruik.

Een greep uit ons leveranciersregister


Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...