inloggen  |  aanmelden

Vergelijkingswebsite geeft inzicht in nieuwbouwprestaties

Gepubliceerd op: 5 Juni 2012

Binnenkort lanceert de Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) een vergelijkingswebsite voor de nieuwbouwbranche. De site – www.bouwprestaties.nl – moet consumenten inzicht geven in de prestaties van bouwondernemingen als het gaat om kwaliteit en dienstverlening.

 

Consumenten die van plan zijn een huis te kopen, te laten bouwen, willen graag weten met welke bouwonderneming ze in zee gaan. Op de nieuwe vergelijkingssite kunnen ze straks alle informatie vinden over de kwaliteit, de prestaties en de dienstverlening van vrijwel alle bouwondernemingen. Zo kunnen ze betere afwegingen maken en keuzes beter onderbouwen. bouwd te boek staat in de markt. De site ontleent de informatie over de bouwondernemingen aan enquêtes onder bewoners van nieuwbouwkoopwoningen en geeft dus een objectief beeld van de marktervaringen.

 

De site zal zeker ook de bouwondernemingen zelf interesseren. Zij willen immers graag weten hoe ze gewaardeerd worden en hoe ze het doen ten opzichte van hun collega’s. Zo kan de site zelfs een aanzet geven om het prestatieniveau in de bouwwereld te verhogen. De testversie van de website is vanaf 4 juni online, de definitieve versie volgt binnenkort.

Een greep uit ons leveranciersregister


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...