inloggen  |  aanmelden

Vereniging Stadswerk verwelkomt gemeente Dordrecht als lid

Gepubliceerd op: 2 Oktober 2017

Dordrecht is lid geworden van Vereniging Stadswerk, een vereniging die opereert als kennisplatform en netwerkforum een optimaal gebruik van de openbare ruimte. Met de gemeente Dordrecht voegt Vereniging Stadswerk een gemeente aan haar ledenbestand toe die op tal van terreinen innovatief aan de weg timmert.

De interesse van de gemeente Dordrecht om lid te worden van Stadswerk onstond tijdens het door Stadswerk en VHG geïnitieerde project i-Tree. Beleidsadviseur van groen in Dordrecht Oege Oevering was aanjager binnen i-Tree namens Dordrecht. Hij vond vooral de betekenis van Stadswerk binnen de groensector een doorslaggevende reden.
 
Sterker netwerk
Vereniging Stadswerk is blij dat om Dordrecht als nieuw lid te mogen verwelkomen. Volgens de vereniging verstevigt Dordrecht als innovatieve gemeente, het Stadswerk-netwerk. ‘De gemeente is ver in het denken over groene en blauwe verbindingen’, schrijft Stadswerk op haar website.
 
Waardevolle kennis
Stadswerk waardeert verder dat Dordrecht onderzoekt hoe partijen die baat hebben bij kwalitatief goed groen en blauw, verleid kunnen worden bij te dragen in de kosten. De vereniging is daarnaast te spreken over het ‘participatiebestek’, waarmee aannemers mede worden afgerekend op hun bijdrage aan burgerparticipatie in projecten. ‘Het is kennis waar onze overige leden in de nabije toekomst hun voordeel kunnen doen’, aldus de vereniging.
 
Bron: Vereniging Stadswerk.

Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...