inloggen  |  aanmelden

Veenendaal rond eerste fase uniek glasvezelproject af

Gepubliceerd op: 27 Januari 2012

De gemeente Veenendaal is hard op weg één van de eerste gemeenten in Nederland te worden waar alle bedrijventerreinen voorzien zijn van glasvezel. Voor het eerste bedrijventerrein zijn alle procedures rond.

 

De gemeente Veenendaal probeert samen met lokale verenigingen en bedrijven, het Veenendaalse datacombedrijf SB Datacom en KPN  een glasvezelnet uit te rollen over alle zeven bedrijfsterreinen. De gemeente wil hiermee belangrijke doelstellingen realiseren op het gebied van economie en veiligheid. Het project zal daarnaast het behoud en de groei van ICT-kennisbedrijven en -organisaties in de gemeente stimuleren. Voor het glasvezelproject nomineerde KPN de Veenendaalse SB Groep deze week voor de prestigieuze Brand Customer Value Award 2012.

 

Voor het eerste van de zeven bedrijfsterreinen is de vraagdrempel inmiddels gehaald. De gemeente heeft er goede hoop op dat de vraagbundeling ook op de andere terreinen succesvol zal verlopen. Mochten alle zeven terreinen meedoen, dan wordt Veenendaal de eerste gemeente in Nederland waar op alle bedrijfsterreinen een glasvezelinfrastructuur ligt.


Een greep uit ons leveranciersregister


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...