inloggen  |  aanmelden

Veenendaal rond eerste fase uniek glasvezelproject af

Gepubliceerd op: 27 Januari 2012

De gemeente Veenendaal is hard op weg één van de eerste gemeenten in Nederland te worden waar alle bedrijventerreinen voorzien zijn van glasvezel. Voor het eerste bedrijventerrein zijn alle procedures rond.

 

De gemeente Veenendaal probeert samen met lokale verenigingen en bedrijven, het Veenendaalse datacombedrijf SB Datacom en KPN  een glasvezelnet uit te rollen over alle zeven bedrijfsterreinen. De gemeente wil hiermee belangrijke doelstellingen realiseren op het gebied van economie en veiligheid. Het project zal daarnaast het behoud en de groei van ICT-kennisbedrijven en -organisaties in de gemeente stimuleren. Voor het glasvezelproject nomineerde KPN de Veenendaalse SB Groep deze week voor de prestigieuze Brand Customer Value Award 2012.

 

Voor het eerste van de zeven bedrijfsterreinen is de vraagdrempel inmiddels gehaald. De gemeente heeft er goede hoop op dat de vraagbundeling ook op de andere terreinen succesvol zal verlopen. Mochten alle zeven terreinen meedoen, dan wordt Veenendaal de eerste gemeente in Nederland waar op alle bedrijfsterreinen een glasvezelinfrastructuur ligt.


Een greep uit ons leveranciersregister


​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...