inloggen  |  aanmelden

Van der Meer gaat naar niveau 5!

Gepubliceerd op: 15 December 2014

Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. is sinds 2011 gecertificeerd op trede 3 van de CO2-Prestatieladder niveau 3. Omdat het reduceren van de CO2 uitstoot geïntegreerd is in onze hele organisatie zijn wij klaar voor de volgende stap. Wij gaan ons op 16 december 2014 certificeren voor trede 5 van de prestatieladder.


Wij als onderneming streven naar een duurzame bedrijfsvoering waarbij het reduceren van de CO2 uitstoot een belangrijk onderdeel is. Wij doen dit bijvoorbeeld door het vernieuwen van ons wagenpark met milieuvriendelijke voertuigen. Wij hebben bouwplaatsregels opgesteld die er voor zorgen dat de uitstoot op projecten wordt verlaagd. Zo zijn er diverse maatregelen die een bijdrage leveren aan het milieu. Ondertussen is het milieubewust werken een vast onderdeel van onze organisatie en gaan we een stap verder.

Onze leveranciers willen wij meenemen in het reduceren van de CO2 uitstoot. Om dit te bereiken hebben wij carbon footprint gemaakt van onze grootste leveranciers om hier vervolgens maatregelen op te nemen. Door een verticale en horizontale samenwerking zijn wij gezamenlijk in staat de uitstoot te reduceren. Samen moeten we een bijdrage leveren aan een beter leef- en werkklimaat! Wij zijn klaar voor de certificatie!

Van 20 tot en met 23 januari 2015 staat Aannemingsbedrijf Van der Meer op de InfraTech 2015. Graag zien wij u bij onze stand op het MKB-INFRA plein om meer te vertellen over ons CO2 beleid!

Een greep uit ons leveranciersregister


Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...