inloggen  |  aanmelden

Van der Meer als 1e het procescertificaat BRL Straatwerk!

Gepubliceerd op: 18 Juni 2014

Met trots mogen wij aankondigen dat Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. als eerste in Nederland (en de wereld) het procescertificaat BRL 9334 Straatwerk heeft behaald. Op 12 juni is het certificaat officieel uitgereikt tijdens het symposium ‘Ontzorgen door borgen’ te Veenendaal, georganiseerd door de VMS, CROW, IKOB-BKB en BeST. 

Het procescertificaat bewaakt de kwaliteit van het realisatieproces en het eindproduct bij handmatig en machinaal straatwerk. Daarbij wordt de kwaliteit van het proces, vanaf het ontvangen van de offerteaanvraag t/m het opleveren van het project gecontroleerd. Doordat drie keer per jaar onaangekondigd op willekeurige bestratingsprojecten van Van der Meer wordt geauditeerd, wordt de kwaliteit op alle projecten geborgd. Op alle bestratingsprojecten moet volgens de beoordelingsrichtlijn gewerkt worden. Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. is zonder problemen door de audit gekomen en is zeer trots op zijn mensen die dit waar hebben mogen maken. Tenslotte zorgen zij dat de kwaliteit wordt geleverd en geborgd voor de klant.

Wij als Aannemingsbedrijf van der Meer B.V. hopen dat de branche en de opdrachtgevers deze beoordelingsrichtlijn omarmen, zodat de kwaliteit van bestratingswerkzaamheden nog verder omhoog gaat!

     

Volg ons op Facebook en Twitter.
 

Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...