inloggen  |  aanmelden

Uitgebreid aanbod PAO-cursussen najaar 2015 en verder

Gepubliceerd op: 22 Juni 2015

U staat voor uitdagingen! Hoe maak je als gemeente, bedrijf, instelling of persoon het onderscheid? Hoe benut je als opdrachtgever het belastinggeld optimaal? Hoe haal je opdrachten binnen die ook nog iets opleveren? 

Het antwoord op deze vragen zit in het menselijke kapitaal van elke onderneming en instelling. Dat kan het verschil maken. Door te investeren in kennis, kunde en kwaliteit kunt u het verschil maken.

Ing. Rob Gremmee (directeur Stichting PostAcademisch onderwijs) 

Om dit menselijk kapitaal optimaal in te zetten is het van groot belang aandacht te blijven schenken aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Dus ook aan uw eigen ontwikkeling! Met ons uitgebreide cursusaanbod kunt u hier invulling aan geven. PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van korte (1 tot 6 daagse) postacademische cursussen en opleidingen.

Elk halfjaar presenteren wij ons cursusaanbod voor de komende maanden. Ons aanbod beslaat een breed veld aan technische en techniek gerelateerde vakgebieden: Bouwkunde, Civiele techniek, Gezondheidstechniek en milieutechnologie, Vervoerswetenschappen en Verkeerskunde, Elektro- en energietechniek, Werktuigbouwkunde en Industrieel Ontwerpen, Systems and Control, Analytical Techniques, R&D, Procestechnologie, Quality Assurance and Statistics, Health, Safety and Environment, Technisch Management en Technische Informatica, Personal Skills.

Wilt u ook het verschil maken en bent u benieuwd naar ons cursusprogramma? Kijk op onze website welke cursus voor u interessant kan zijn en verbreed en verdiep uw kennis met onze cursussen!

 

Een greep uit ons leveranciersregister


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...