inloggen  |  aanmelden

Talkshow over bijzonder concept De Tribune op Laan van Spartaan

Gepubliceerd op: 7 November 2011

De Tribune – het multifunctionele gebouw in de nieuwe woonwijk Laan van Spartaan in Amsterdam West – kan een voorbeeldfunctie vervullen voor toekomstige gebiedsontwikkeling. Het gebouw is op 11 november onderwerp van gesprek in een talkshow, georganiseerd door Ymere en Bouwfonds.

Laan van Spartaan wordt een bijzondere wijk, aangelegd rondom de voetbalvelden van VVA/Spartaan. Amsterdammers kunnen hier in de toekomst niet alleen wonen, maar ook sporten, onderwijs volgen en ontspannen. Een indrukwekkend eerste onderdeel van de wijk is het langgerekte gebouw langs de A10, dat de naam 'De Tribune' kreeg vanwege het uitzicht op de voetbalvelden. Het gebouw bestaat uit studentenwoningen en zorgwoningen, een wijkrestaurant, een zorgsteunpunt en andere voorzieningen waaronder een klimhal en een parkeergarage. Laan van Spartaan is een ontwikkeling van Ymere en Bouwfonds (VOF De Stadstuinen), in samenwerking met stadsdeel Amsterdam-West. Ymeren en Bouwfonds organiseren op vrijdag 11 november een talkshow over het bijzondere concept, onder leiding van Hadassah de Boer. Zowel de voorbeeldfunctie als beheerafspraken en de veeleisendheid van het multifunctionele ontwerp komen aan bod. Voorafgaand aan de talkshow vinden excursies door het gebouw plaats. 

Een greep uit ons leveranciersregisterMIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...