inloggen  |  aanmelden

Symposium openbare verlichting biedt inspiratie

Gepubliceerd op: 22 Augustus 2012

Op 13 september viert Spectrum Advies & Design haar lustrum met een symposium rond het thema openbare verlichting. Er komen belangrijke ontwikkelingen aan de orde met betrekking tot beheersvraagstukken en duurzaamheidsaspecten. Ook worden er nieuwe producten getoond.

 

Openbare verlichting is aan grote veranderingen onderhevig, ingegeven door een nieuwe drang naar efficiency en duurzaamheid. Gemeenten staan voor belangrijke keuzes bij beheer, onderhoud en vervanging van de openbare verlichting. Ze zoeken daarbij naar inspiratie en onderbouwing van keuzerichtingen. Het symposium biedt daarvoor een platform. Het is gratis toegankelijk voor vertegenwoordigers van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Op het programma staan lezingen en workshops van toonaangevende personen, waaronder autocoureur Tim Coronel. Daarnaast presenteren uiteenlopende leveranciers en aannemers noviteiten op het gebied van openbare verlichting.

 

Op de site www.spectrumadvies.nl kan men zich opgeven voor deelname aan het symposium en meer te weten komen over de inhoud van het programma. Spectrum is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in openbare verlichting. De engineers en adviseurs van Spectrum werken voor lokale en rijksoverheden, aannemers en projectontwikkelaars.

 

Bron: infrasite.nl


Een greep uit ons leveranciersregister


MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...