inloggen  |  aanmelden

SULO gaat voor duurzaam

Gepubliceerd op: 21 November 2011

SULO houdt zich al sinds 1892 bezig met het produceren van inzamelmiddelen voor afval. SULO behoort inmiddels al meer dan een eeuw tot de meest toonaangevende producenten en gedurende deze lange historie is steeds de nadruk gelegd op het produceren van duurzame inzamelmiddelen. Als een van de weinige fabrikanten zijn alle SULO containers dan ook voorzien van het RAL gutezeichen kwaliteitskenmerk, de hoogste kwaliteitseis op kunststof afvalcontainers.

Duurzaamheid heeft binnen SULO, ook naast het produceren van kwaliteitsproducten, alle aandacht. Een mooi voorbeeld hiervan is dat de kantoren in de winter worden verwarmd met het koelwater van de spuitgietmachines. Op het gebied van productontwikkeling besteedt SULO ook aandacht aan duurzaamheid en een SULO noviteit zijn de 2 en 4 wiel containers geproduceerd van 100% gerecycled materiaal. Deze containers zijn uniek op de markt en inmiddels al ingezet op Schiphol voor bedrijfsafval en in 2 gemeenten voor de inzameling van huishoudelijk afval. Oude containers worden gewassen en vermalen tot granulaat zodat van deze oude containers weer nieuwe kunnen worden gemaakt. SULO  biedt u hierdoor de mogelijkheid om uw oude containers te laten recyclen tot nieuwe containers en op deze manier maakt u met uw organisatie een duidelijk statement naar de buitenwereld. Een 100% gerecyclede SULO container is van dezelfde kwaliteit als een normale SULO container, voorzien van het RAL GZ én heeft dezelfde uitgebreide garantie voorwaarden.

Ook bij onze afdeling identificatie en wegen wordt gekeken naar duurzaamheid. Deze afdeling van SULO is verantwoordelijk voor de opbouw en service van identificatie en weegapparatuur op inzamelvoertuigen en het leveren van de bijbehorende chips. Door uw containers te chippen kunt u duurzaam gaan inzamelen met een reductie van uw CO2 uitstoot. Zodra uw inzamelvoertuigen voorzien zijn van de BC04 SULO boordcomputer kunt u, in combinatie met onze software, in real time zien waar uw voertuigen zich bevinden en welke route ze hebben afgelegd. Route optimalisatie was nog nooit zo eenvoudig.

Ook depot containers van Kinshofer zijn al jaren een vast onderdeel van het SULO gamma en passen in het duurzaamheidconcept. De containers worden vervaardigd uit losse bouwdelen, zodat we vele containers in 1 x kunnen transporteren en ter plaatse de containers in elkaar kunnen zetten. Ook in geval van schade kan  eenvoudig het betreffende paneel worden verwijderd ipv de complete container te transporteren en te moeten repareren en spuiten. Onlangs zijn de depot containers tevens voorzien van een moderner frisser uiterlijk. SULO levert deze depot containers voor elke fractie en in elke gewenste RAL kleur. SULO kan u al een depot container leveren voor minder dan €1.000,00 en dat maakt hem misschien nog wel aantrekkelijker.

SULO is een unieke zeer ervaren speler in de markt en SULO heeft alle producten, middelen en diensten in eigen huis om ook u bij uw afvalvraagstuk van dienst te zijn. Om een nog beter idee te krijgen van SULO en haar activiteiten verwijzen we u graag naar www.sulo.nl daar vindt u ook de contactgegevens van de account manager in uw regio.


Een greep uit ons leveranciersregister


Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...