inloggen  |  aanmelden

Studenten denken mee over energieneutraal maken verkeerslichten

Gepubliceerd op: 2 Mei 2017

Woensdag 3 mei komt 's werelds grootste studentendenktank bij elkaar. Create Tomorrow wordt georganiseerd door en voor studenten en is een initiatief van de Universiteit Twente. Meer dan duizend studenten uit heel Nederland werken een dag lang aan vraagstukken van bekende bedrijven en organisaties, ondersteund door professionele consultants. 

Voor studenten is het evenement een mooie en unieke manier om een kijkje in de keuken te nemen van het bedrijfsleven. Daarnaast ontvangt de winnende groep studenten de hoofdprijs van €4.000,-. Nieuw dit jaar is de publieksprijs, waarbij alle leden van het winnende groepje kaartjes voor Lowlands 2017 krijgen.
 
Vialis
Dit jaar doet Vialis ook mee als een van de bedrijven die een case heeft ingediend. Met de titel ‘5000 verkeerslichten, maak ze energieneutraal’ denken studenten mee over de uitdagingen in het verkeer. Naast Vialis leveren ook Thales, Rijkswaterstaat, Antea Group, Gemeente Enschede, Iemand.nl, Avika, KWF, Izit en Universiteit Twente cases aan waar studenten mee aan de gaan. Een Overzicht van alle cases staat op de website van Create Tomorrow.

Een greep uit ons leveranciersregister


​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...