inloggen  |  aanmelden

Verplaatsbaar groen in een stevig jasje

Gepubliceerd op: 21 Februari 2017

Eigentijds, veelzijdig en robuust. Dat typeert de unieke Avenue bloembakken. Deze betonnen bloembakken passen in elke omgeving. De Avenue-lijn sluit naadloos aan op de functionele eisen die de openbare ruimte stelt. Helder en ingetogen in vormgeving zodat juist de bloemen en planten goed zichtbaar zijn voor de gebruikers van de openbare ruimte. 

Betonnen bloembakken met slimme detaillering
De bloembakken zijn robuust uitgevoerd en hebben een verzorgde en slimme detaillering waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Door de terughoudende vormgeving passen de bakken in uiteenlopende omgevingen. Ook kunnen de bloembakken tegen elkaar aan worden geplaatst waarbij de horizontale belijning mooi doorloopt.

Makkelijk verplaatsbaar straatmeubilair
De onderzijde van de Avenue bloembakken is voorzien van een speciale verjongde voet, waardoor de vorm van de bakken als het ware los komt van de ondergrond. Met deze inspringende rand langs de onderzijde zijn de bloembakken van beton eenvoudig te verplaatsen met hijsbanden of met een heftruck. Daarmee kunnen de Avenue bloembakken ook tijdelijk worden verplaatst voor bijvoorbeeld evenementen.

Beschermende functie
Met zijn eigen gewicht zijn er geen speciale fundatievoorzieningen nodig en blijven de bloembakken van beton goed op hun plek staan. Daardoor zorgen de Avenue bloembakken niet alleen voor extra groen in de publieke ruimte, maar kunnen ze ook voetgangers geleiden en/of beschermen tegen het langsrijdende verkeer.

Anti-graffity coating
Standaard zijn de Avenue boom- en bloembakken voorzien van een anti-graffity coating.
Kortom, Avenue bloembakken zijn:
  • Robuust
  • Onderhoudsvrij
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Terughoudend vormgegeven
  • Leverbaar in meerdere maten
Ontwerp: ipv Delft, creatieve ingenieurs

Meer informatie?
Ga naar de productselector – assortiment Avenue bloembakken
Bekijk projecten met Avenue betonnen bloembakken in de inspiratiebank

  

 

Een greep uit ons leveranciersregister


Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...