inloggen  |  aanmelden

Living Lab in Enschede

Gepubliceerd op: 19 December 2017

Op de loop- en fietsroute tussen NS-station Kennispark en Universiteit Enschede is recent de Flow of Innovation geopend: een energieneutraal innovatiepad. Het pad is een Living Lab waaraan tien jaar lang technische snufjes worden toegevoegd. Zo worden de ontwikkelingen zichtbaar die zich in deze regio afspelen.

Aan het pad zijn innoverende, energieneutrale elementen toegevoegd, zoals de lichtgevende boom, de fontein en de vijf Seat Solars van Struyk Verwo Infra die de ideale werkomgeving vormen.

Seat Solar - tijdens de pauze je telefoon opladen
De Seat Solar is een outdoor design bank, uitgerust met 230 Volt of USB-stopcontacten die werken op zonne-energie. Met de opgewekte elektriciteit kun je bijvoorbeeld je telefoon, tablet of laptop opladen. Omdat in de buurt van een kantoor of school vaak ook al wifi is, belemmert niks je meer om buiten te werken. En het gebruik ervan is gratis.

De Seat Solar is hufterproof uitgevoerd in beton met een RVS-frame en speciaal zonnepaneel met slagvaste plaat. Deze gepatenteerde constructie heeft zich inmiddels al vier jaar in de openbare ruimte bewezen.

Combineer & varieer
De Seat Solar sluit met zijn vormgeving exact aan op het Solid & Seats assortiment straatmeubilair. Voor het creëren van groeneilanden of zitranden kunt u naast de optie van houten zittingen nu ook elementen met zonnepanelen in het ontwerp opnemen.

Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...