inloggen  |  aanmelden

Struyk Verwo Infra krijgt goedkeuring voor grootschalige investeringen

Gepubliceerd op: 2 December 2013

Struyk Verwo Infra gaat grote investeringen doen in haar productievestiging in Amsterdam. De huidige fabrieken in Alphen aan den Rijn en Leimuiden zullen daarbij worden verplaatst en geïntegreerd in de productielocatie in onze hoofdstad.

Op deze wijze ontstaat er één van de grootste fabrieken van betonnen bestratingsmaterialen, waar zowel stenen, tegels als banden zullen worden geproduceerd. Naast een geoptimaliseerde productie zijn ook een verbeterde productkwaliteit en vergrootte logistieke slagkracht belangrijke drijfveren voor deze beslissing.
 
Door juist in deze economisch moeilijke tijden een goedkeuring te geven op deze investeringen spreekt moederbedrijf CRH het volste vertrouwen uit in het beleid van Struyk Verwo Infra met klantgerichtheid en MVO als belangrijkste pijlers.
 
Na intensieve voorbereidingen en het verkrijgen van alle benodigde vergunningen is inmiddels een start gemaakt met de realisatie van dit grootschalige project. Daarin is zowel sprake van nieuwbouw als verplaatsing en optimalisatie van een deel van het bestaande machinepark. De verwachting is dat deze operatie in de tweede helft van 2015 zal zijn voltooid.

Over Struyk Verwo Infra
Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in de publieke bestrating. Specialist in duurzame bestratingsmaterialen en –oplossingen in beton en natuursteen, afgestemd op elk type buitenruimte. Struyk Verwo Infra bundelt specialistische kennis en ervaring, waarmee zij relaties adviseert en ondersteunt bij elke fase in de projectrealisatie: het ontwerp, de materiaalkeuze, bij uitvoerings- en beheersvraagstukken. Er werken ca. 500 mensen verdeeld over 10productielocaties, twee verkoopkantoren en een hoofdkantoor in Oosterhout. Struyk Verwo Infra maakt deel uit van het beursgenoteerde CRH plc uit Ierland. 

Een greep uit ons leveranciersregisterTensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...