inloggen  |  aanmelden

De openbare ruimte groener met Greenline

Gepubliceerd op: 19 Februari 2018

De serie Greenline van Struyk Verwo Infra is een nieuwe reeks ranke betonranden die dienst kunnen doen als bloembakband, parkband of zitrand. Vanwege de slanke vorm, de rustige uitstraling en de vele vormvarianten is de Greenline breed toepasbaar en multifunctioneel.
 

In het kader van klimaatadaptatie zullen we de openbare ruimte meer willen vergroenen. Groen zorgt voor afkoeling en kan als waterbuffer dienen voor het opvangen van hemelwaterafvoer of uitdroging tegengaan. Vooral in stedelijke gebieden is de Greenline geschikt om groenzones en plantvakken te omringen en te beschermen tegen het drukke stadsverkeer.

De toepassingen zijn legio
De ranke betonranden zijn zowel schuin naar binnen als naar buiten te plaatsen en leverbaar in 2 hoogtes boven maaiveld: 30 en 45 cm. Daarnaast zijn er zitranden met zittingen in gelamineerd bamboe of FSC® hardhout. Alle betonranden zijn te schakelen tot groenstroken of groeneilanden met zitmogelijkheden voor de inrichting van kades, schoolpleinen en stadsparken. Ze zijn in maatvoering en detail zorgvuldig op elkaar afgestemd.

Meer informatie?
Download de brochure Greenline

Een greep uit ons leveranciersregister


Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...