inloggen  |  aanmelden

Spoorzone Delft wordt in vrolijk breiwerk gehuld

Gepubliceerd op: 9 Januari 2012

De openbare ruimte van Spoorzone Delft wordt binnenkort gehuld in een kleurig breiwerk waar de inwoners en studenten zelf voor gaan zorgen. Met het project ‘urban knitting’ gaat men gezamenlijk werken aan een vrolijker gezicht van de loop-fietsroute die momenteel een metamorfose ondergaat.

 

Het omleggen van de loop-fietsroute en het verplaatsen van de fietsenstalling in de Delftse Spoorzone levert een rommelig beeld en soms verwarring op. Om het gebied beter te markeren en een leuker gezicht te geven, werken studenten, senioren en breiverenigingen samen aan een kunstzinnig breiwerk. De aan elkaar gemaakte lapjes van de deelnemers, gaan straks hekken en lantaarnpalen aankleden en de nieuwe loop- en fietsroute begeleiden, terwijl men tegelijkertijd werkt aan mutsen en sjaals voor de bouwvakkers.  Om de deelnemers voor te bereiden op het serieuze breiwerk, worden er op verschillende plaatsen breiworkshops gehouden.  

 

Bron: Architectenweb


Een greep uit ons leveranciersregisterBinnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...