inloggen  |  aanmelden

Spectrum Advies & Design organiseert samen met gemeente Scherpenzeel een Led-proef

Gepubliceerd op: 25 Juni 2015

De gemeente Scherpenzeel wil in de komende jaren een aanzienlijk deel van haar straatverlichting vervangen. Ze heeft specifieke wensen met betrekking tot het esthetisch karakter maar ook lichttechnisch moet het verantwoord zijn. 

De gemeente heeft in samenwerking met Spectrum Advies & Design een proefopstelling gerealiseerd. In de straat “Voorposten” zijn zeven verschillende armatuurtypen geplaatst. Van elk fabrikaat zijn 3 identieke armaturen in serie geplaatst. Ook is gevarieerd met de diverse mastkleuren.

De gemeente hecht waarde aan het oordeel vanuit de burgers. Zij kunnen hun mening kenbaar maken via social media.

Spectrum heeft samen met de gemeente en met alle zeven leveranciers van de armaturen op 9 juni ’s avonds de wijk bezocht en het geheel in werking gezien. Het was een interessante, leerzame avond. Op basis van de bevindingen van de burgers, de leveranciers en vertegenwoordigers uit het bestuur van de gemeente zal uiteindelijk een keuze worden gemaakt.

Spectrum juicht de werkwijze van de gemeente toe. De gemeente maakt een onderbouwde en gedragen keuze voor duurzame straatverlichting, waarbij gezocht is naar de juiste balans tussen lichtkwaliteit, esthetica, investeringskosten en energieverbruik.

www.spectrumadvies.nl

Een greep uit ons leveranciersregisterABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...