inloggen  |  aanmelden

Specialist in heetwater wegdekreiniging

Gepubliceerd op: 22 November 2011

ADJ Milieutechniek is de enige in Nederland die beschikt over een speciaal reinigingsconcept: Advanced Water System, oftewel AWS heetwater wegdekreiniging. Dankzij de unieke mobiele AWS heetwater reinigingsmethodiek kunnen verontreinigingen op openbare wegen en bedrijfsterreinen nog sneller aangepakt worden met minder tijdsinspanning en optimale reinigingscapaciteit. Vanuit het centrale hart van Nederland is ADJ Milieutechniek al jaren actief op het gebied van specialistische AWS heetwater wegdekreiniging, zowel mobiel als handmatig. U kunt denken aan paraffinesporen, frituurvetsporen, latexsporen, biologische hydraulieksporen, bituum en rubberverontreinigingen en alle overige uiteenlopende verontreinigingen. ADJ Milieutechniek staat bekend op rijks snelwegen, provinciale en gemeentelijke wegen als erkende reinigingsspecialist voor het veiliger maken van de weg. 

Excellente logistieke dienstverlening (24/7) 
Een van de speerpunten van ADJ Milieutechniek is haar 24-uurs operationele inzetbaarheidsgarantie, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Uitgebreid en modern reinigingsequipment conform geldende Euro5 EEV emissie eisen en gemotiveerde reinigingsspecialisten aan boord garanderen een hoge productiviteit. De cleaning services van ADJ Milieutechniek verlopen efficiënt en effectief. De betrouwbare en specialistisch opgeleide medewerkers beschikken over de middelen en skills om elk reinigingsprobleem, hoe groot de uitdaging ook is, aan te pakken! Of het nu gaat om een kleine of een grote opdracht, ADJ Milieutechniek kan u te allen tijde het juiste reinigingsvoertuig of meerdere reinigingsvoertuigen tegelijk beschikbaar stellen. ADJ Milieutechniek is al jaren een betrouwbare partner in de reinigingsmarkt die de middelen en de skills heeft om uw (verontreinigings)probleem op een passende, betrouwbare en snelle manier op te lossen!

Specialist in vloeistoflekkages…

  • 24 uur per dag – 365 dagen per jaar inzetbaar en snelle assistentie bij milieu-incidenten, glad wegdek en olielekkages op terminals. 
  • 24-uurs milieu-alarmnummer +31(0)85 273 1850
  • Uniek in Nederland: geavanceerde mobiele heetwater hogedruk wegdekreinigingstechnieken (tot 500 bar) en verhoogde capaciteitsreinigingen (berijdbare oppervlakten vanaf 10000m2 in 1 dag gereinigd). 
  • Klanten zijn verzekerd van uitstekende reinigingsservice tegen marktconforme tarieven. 
  • Snel en betrouwbaar verwijderen van vloeistoflekkages middels ultramodern reinigingsequipment, zonder stagnatie van uw logistieke proces. 
  • Volledig geïntegreerde en inzichtelijke afvoerlogistiek conform VIHB wetgeving
  • Erkende verwerking via zelfstandige verwerkingsinstallatie van vrijkomende afvalstoffen zoals verontreinigde olie-, water- en slibstromen.
  • Hoge veiligheidsstandaarden, goed getraind en gemotiveerde gecertificeerde reinigingsspecialisten
  • Speciaal opgericht calamiteitenteam voor bestrijden van lekkende chemische vloeistoffen en overige verontreinigingen.  
  • Sterk in afvalnetwerkmanagement door nauwe samenwerking met erkende verwerkers voor afvoer en verwerking van problematische afvalstoffen afkomstig van reiniging.

Meer informatie kunt u vinden op www.milieuongevallen.nl of www.heetwater.nl


ADJ Milieutechniek 2

ADJ Milieutechniek 3


Een greep uit ons leveranciersregister


TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...