inloggen  |  aanmelden

Spelen en Fitness, de perfecte combinatie voor jong en oud met DuraSafe valondergrond

Gepubliceerd op: 21 Februari 2017

SofSurfaces wordt steeds meer gevraagd om onder buitenfitnesstoestellen een valdempende vloer te installeren. Sporters kunnen zo veilig trainen en kinderen welke het fitnesstoestel als een speeltoestel zien kunnen veilig spelen.

Bij het ontwikkelen van onze vloer hebben we rekening gehouden met de krachten die vrijkomen wanneer een volwassen man van 100 kg. vanaf 3 meter op de vloer neerkomt.
Veiligheid staat bij ons al 25 jaar bovenaan. Onze vloeren zijn getest door TUV volgens EN1177. We leveren vloeren die tot 50% beter presteren dan door de norm wordt voorgeschreven, ook bij vrieskou.

Omdat er niet alleen getraind wordt door sporters, maar de toestellen vaak ook gebruikt worden door spelende kinderen, leveren we DuraSafe Plus of Premium vloeren met een tegeldikte welke past bij de valhoogte van het toestel.
 
Wij installeren de vloer voor u en bij oplevering doen we een HIC test met onze HIC meter en maken hier een garantie-certificaat van op. We verlenen 15 jaar fabrieksgarantie op valdemping en slijtvastheid!

De vloer heeft geen onderhoud nodig zoals bij veel andere valdempende ondergronden wel het geval is.

De DuraSafe Plus tegel is verkrijgbaar in 6 standaard kleuren en de DuraSafe Premium heeft een PAK`s vrije TPV toplaag en is verkrijgbaar in custom-made kleuren.
Kijk voor meer informatie op onze site; u kunt hier zelf een layout van de oppervlakte maken en uw eigen kleur samenstellen: www.sofsurfaces.nl/rubber-vloertegels.

Een greep uit ons leveranciersregisterFides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...