inloggen  |  aanmelden

Schrijf nu in voor uw winterdiensttraining!

Gepubliceerd op: 27 Augustus 2014

Als educatieve achtergrond bieden wij u drie professionele winterdienst trainingen aan op het gebied van gladheidbestrijding, welke voldoen aan de eisen van de trainingen van Rijkswaterstaat. De trainingen zijn een combinatie van theorie, praktijk en het oefenen van rijden op gladde wegen met zwaar materieel, om medewerkers in de winterdienst veilig en vakkundig gladheid te kunnen laten bestrijden.


Eurosalt biedt in samenwerking met een gerenommeerde verkeersschool, verschillende trainingen voor de winterdienst aan. De cursussen "Winterdienst" zijn een combinatie van theorie, praktijk en het oefenen van rijden op een gladde weg met zwaar materiaal. In het theoretische gedeelte van de cursus staan de thema’s: “Weer en Gladheid” en “Strooien en Strooimachine” centraal. De medewerker krijgt inzicht in wanneer gladheid optreedt en hoe verschillende vormen van gladheid in de praktijk worden bestreden. In het praktijkgedeelte worden instructies gegeven over het gebruik van de strooimachine. De afstemming van het voertuig op de strooier en de ploeg worden hierin uitgebreid behandeld.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om de medewerker met zijn eigen vrachtwagen en strooimachine een baantraining te laten volgen. Hierbij wordt een bezoek gebracht aan een slipbaan om te ervaren hoe een combinatie van vrachtwagen, strooimachine en ploeg zich gedraagt onder winterse omstandigheden.

Doelgroep
De trainingen zijn bedoeld voor chauffeurs en uitvoerende medewerkers in de winterdienst van o.a. aannemers, gemeenten, provincies, milieudiensten, waterschappen en Rijkswaterstaat.

Type trainingen
Training 1: Specifieke deskundigheid winterdienst
Conform publicatie 283 CROW
Locatie: Nederland of incompany
Duur: 2 dagdelen (ca. 7 uur)
Geldigheid certificaat: 5 jaar
Telt mee als nascholing: Ja, code 95
Eisen per klas: 12 deelnemers en 1 docent

Training 2: Dagcursus voor winterdienstchauffeurs (baantraining)
Locatie: Etten-Leur / Meppel / Barneveld / Leeuwarden
Duur: 2 dagdelen (ca. 7 uur)
Geldigheid certificaat: 5 jaar
Telt mee als nascholing: Ja, code 95
Eisen per klas: 8 deelnemers, 1 docent en 4 voertuigen

Training 3: Opfriscursus winterdienst
Locatie: Nederland of incompany
Duur: 3,5 uur (overdag, avond, of op zaterdag)
Geldigheid certificaat: 5 jaar
Telt mee als nascholing: Neen, telt niet mee voor de code 95
Eisen per klas: Minimaal 10 deelnemers

Is uw interesse gewekt?
Wij vertellen u er graag meer over. Onze medewerkers beschikken over up-to-date kennis van de ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw winterdiensttraining. Graag overtuigen we u verder in een persoonlijk gesprek. Wilt u een afspraak maken of direct al een training boeken? Bel ons dan op: 0168 39 32 00.

Welkom bij Eurosalt Winter Services B.V.
 

Een greep uit ons leveranciersregisterABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...