inloggen  |  aanmelden

Roelofs zet voet op Sneker bodem

Gepubliceerd op: 7 November 2016

Op 3 november jl. opende Roelofs een regiokantoor in Sneek.  Dit gebeurde door de burgemeester van Súdwest-Fryslân drs. H.H. Apotheker en mevrouw H.H.J Roelofs, mede-eigenaar van het familiebedrijf. De vestiging aan de Oosterom 11  is het nieuwe Friese regiokantoor van Roelofs, dat hierdoor dichterbij de medewerkers, klanten en werkomgeving staat.
 

Algemeen directeur Gerard Hoiting vertelt: “Het is onze ambitie om een toonaangevende onderneming te zijn die op een maatschappelijk verantwoorde manier bouw- en infraprojecten ontwikkelt, realiseert en beheert. Zo willen we bijvoorbeeld in 2030 al volledig klimaatneutraal zijn, 20 jaar eerder dan de rest van Nederland. We willen excelleren door nauw en innoverend samen te werken met klanten, medewerkers en eindgebruikers. Aangezien we al volop aanwezig zijn in de Friese omgeving, was de vestiging hier in Sneek een logische stap”.
 
Bekende projecten
Bekende voorbeelden van projecten die  Roelofs onlangs in Fryslân uitvoerde zijn de Centrale As bij Dokkum en de herinrichting van de buitenruimte van Thialf. Ook de recente herinrichting van het centrum van Lemmer en de Oosterpoortsbrug in Sneek zijn door Roelofs gerealiseerd. Daarnaast voert Roelofs als ingenieursbureau diverse onderzoeken uit en brengt het in opdracht van vele Friese gemeenten bestekken en contracten op de markt.
 
Cultuur past bij Súdwest-Fryslân
Roelofs heeft 230 medewerkers waarvan er 70 werkzaam zijn vanuit het ingenieursbureau. Er wordt gewerkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vestigingen in Stadskanaal, Steenwijk, Veenendaal en, sinds 2016, ook Spijkenisse en Sneek.
Burgemeester Apotheker is blij met de komst van Roelofs in zijn gemeente. “Roelofs is een bekende naam in onze regio, ik vind het dan ook mooi dat ze het MKB in onze gemeente komen versterken. De cultuur van dit familiebedrijf past goed binnen het bedrijfsleven in Súdwest-Fryslân”, aldus de burgemeester.  

Foto: Burgemeester drs. H.H. Apotheker, algemeen directeur G. Hoiting en mede-eigenaar H.H.J. Roelofs openen het kantoor op symbolische wijze.

Een greep uit ons leveranciersregister


PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...