inloggen  |  aanmelden

Roelofs tekent Green Deal Circulair Inkopen 2.0

Gepubliceerd op: 15 Juni 2018

Tijdens het PIANOo-congres in Bussum heeft Roelofs de Green Deal Circulair Inkopen 2.0 ondertekend. 50 bedrijven en organisaties zetten hun naam en handtekening onder de Deal met als doel hun inkoopprocessen te transformeren.

 

Roelofs ondertekende als eerste civiele organisatie de Green Deal en werkt hierdoor mee aan de professionalisering en opschaling van circulair inkopen. In bijeenkomsten en werkgroepen delen de deelnemende publieke en private organisaties kennis, ervaringen, belemmeringen en successen.

PIANOo-congres
Het PiANOo-congres voor en door inkoop- en aanbestedingsexperts uit de publieke sector werd op donderdag 7 juni gehouden in Bussum. Ruim 40 sprekers uit de praktijk vertelden over nieuwe ontwikkelingen, voorbeelden uit de praktijk en circulariteit. Vakgenoten met gedeelde interesses en ideeën werden aan elkaar gekoppeld voor ontmoeting en kennisdeling.

PIANOo is het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het centrum biedt informatie, advies, instrumenten en praktische tips aan inkopers, aanbesteders, leveranciers en dienstverleners in de publieke sector.

Roelofs Kompas
De Green Deal sluit aan de bij de doelstelling die Roelofs zich stelt, namelijk Klimaatneutraal in 2030. Het Roelofs Kompas maakt duurzaamheid concreet en meetbaar en geeft handen en voeten aan duurzaamheid in het dagelijks werken in de infrastructurele sector.

Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...