inloggen  |  aanmelden

Roelofs opent vestiging in Weesp voor regio Amsterdam e.o.

Gepubliceerd op: 21 Mei 2019

Op 16 mei jl. opende Roelofs een regiokantoor in Weesp. Dit gebeurde door wethouder mevrouw A. Heijstee-Bolt, directeur G. Hoiting en mevrouw H.H.J Roelofs, mede-eigenaar van het familiebedrijf. Door de opening aan de Nesland 5 in Weesp heeft Roelofs nu zeven vestigingen. Hierdoor staat het bedrijf dichterbij de medewerkers, klanten en werkomgeving.

Algemeen directeur Gerard Hoiting vertelt: “We ontwikkelen, realiseren en beheren infraprojecten. Daarbij kijken we altijd hoe we meer waarde aan ruimte kunnen creëren. Hoe maken we de openbare ruimte een toekomstbestendige, fijnere plek voor de eindgebruiker? Welke innovatieve en slimme technologieën kunnen hierbij ingezet worden? En hoe betrekken we de omgeving en zorgen we voor zo min mogelijk overlast? Daar willen we in excelleren. Zo willen we bijvoorbeeld in 2030 al volledig klimaatneutraal zijn, 20 jaar eerder dan de rest van Nederland. Daarvoor moeten we nauw en innoverend samenwerken met klanten, medewerkers en eindgebruikers. Aangezien we al volop aanwezig zijn in deze omgeving, was de vestiging hier in Weesp een logische stap”.
 
Bekende projecten
Bekende voorbeelden van projecten die Roelofs onlangs in Noord-Holland uitvoerde zijn de civieltechnische engineering van De Krijgsman, de nieuwe wijk in Muiden, en diverse werkzaamheden voor de VU in Amsterdam. Daarnaast voert Roelofs als ingenieursbureau diverse onderzoeken uit en brengt het bedrijf in opdracht van meerdere Noord-Hollandse gemeenten bestekken en contracten op de markt. Zo zijn er raamovereenkomsten met de gemeente Wijdemeren en Almere, waarbij Roelofs vaste partner is voor civieltechnische vraagstukken.
 
Roelofs heeft 260 medewerkers en werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vestigingen in Stadskanaal, Steenwijk, Spijkenisse, Sneek en Veenendaal.

Een greep uit ons leveranciersregister


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...