inloggen  |  aanmelden

RAS-betonplaten: veelzijdig en duurzaam

Gepubliceerd op: 30 Oktober 2014

Als je het hebt over veelzijdigheid, dan heb je het over betonplaten met RAS (Richtingloze Antislip Structuur). Ze worden vaak toegepast rondom sportvelden, zoals voetbal- en hockeyvelden. Als bestrating bij brandweerkazernes en kantoren. En ook wordt de RAS vloerplaat veelvuldig gebruikt op boulevards en paden in parken op en nabij het strand.

Strak en onderhoudsvriendelijk
Het gebruik van RAS-platen heeft met name rondom sportvelden een aantal voordelen. Er is sprake van een goede opsluiting van de sporttechnische laag. De platen vormen bovendien een stabiele ondergrond voor de plaatsing van hekwerk. Ten opzichte van traditionele bestrating hebben de platen geen spoorvorming en minder voegen. Hierdoor vergen ze weinig tot geen onderhoud. Vanwege de structuur en de kleine vellingkant hebben de platen een strak en esthetisch uiterlijk.

KOMO gecertificeerd
De RAS-betonplaten, geproduceerd door Struyk Verwo Infra, worden vervaardigd onder KOMO-productcertificaat. Dit garandeert een maatvast product met hoge betonsterkte,  stroefheid en dat voldoet aan de milieuklasse.

Meer kenmerken RAS-platen
  • Leverbaar in de afmetingen 1995x1995, 1495x1995 en 995x1995 mm
  • Beschikbaar in diktes 140 en 160 mm,
    overeenkomstig bijbehorende verkeersklassen 450 en 600
  • De betonplaten zijn exclusief leverbaar met
    een verzonken schoonlooprooster 150 x 100 x 3 cm
Klik hier voor meer productinformatie

     

Een greep uit ons leveranciersregisterTBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...