inloggen  |  aanmelden

Provincie en regio lanceren Energy Highway N59

Gepubliceerd op: 12 Oktober 2016

De provincie Zuid-Holland en de gemeentes Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland zijn gestart met de campagne `Corridorplan Energy Highway N59'. In het plan staat de gezamenlijke ambitie om de N59 om te vormen tot een duurzame, goed functionerende en veilige weg.

Het Corridorplan Energy Highway N59 is ontstaan in samenwerking met de provincies Zeeland en Zuid-Holland, de gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland en het bedrijfsleven. Belangrijke invalshoek is energietransitie en duurzaamheid. Dit sluit goed aan bij de ambities van de gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland als energieneutrale eilanden. Tegelijk is een goed functionerende N59 van groot belang voor de economische ontwikkeling van Goeree-Overflakkee en Zeeland.
 
De provincie Zuid-Holland heeft tien miljoen euro gereserveerd om de N59 aan te pakken, de gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland zijn bereid samen 1 miljoen euro beschikbaar te stellen en ook de provincie Zeeland wil hieraan een bijdrage leveren.

Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...