inloggen  |  aanmelden

Prefab middengeleiders: snel geplaatst en minder onderhoud

Gepubliceerd op: 25 Juni 2015

Geprefabriceerde betonproducten worden toegepast vanwege een aantal belangrijke voordelen. Ze zijn snel plaatsbaar, vergen minder onderhoud en zijn makkelijk opneembaar. De nieuwe prefab middengeleiders bieden nog meer voordelen.

Struyk Verwo Infra levert nu een compleet assortiment prefab middengeleiders in de breedtes 200, 250 en 300 cm. De lengte van het verkeerseiland kan vanaf een kopelement van 150 óf 200 cm telkens met 100 cm worden uitgebouwd door middel van tussen- en eindelementen. Hierdoor is dit systeem geschikt voor oversteekplaatsen binnen én buiten de bebouwde kom.

Handig bij evenementen
Ten opzichte van traditionele bestrating kan veel tijd gewonnen worden door de elementen na het asfalteren kant-en-klaar op het wegdek te plaatsen en te verankeren. Daarbij wordt altijd de optie open gehouden om de ankers los te koppelen en de elementen weer op te nemen. Handig bij evenementen als optochten en wielerwedstrijden.

Nog beter zichtbaar
Het middenvlak kan in een afwijkende kleur of wassing uitgevoerd worden ten opzichte van het witte of grijze RWS-bandprofiel zodat de elementen nog beter zichtbaar zijn. De middengeleiders zijn al succesvol toegepast in de gemeente Amstelveen en in Tongeren, België.
 
Meer weten?

Ga naar het assortiment middengeleiders
Bekijk de twee referentieprojecten

 

Een greep uit ons leveranciersregister


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...