inloggen  |  aanmelden

Postacademische cursussen, trainingen en leertrajecten ook incompany

Gepubliceerd op: 26 Augustus 2015

PAO organiseert korte cursussen in de techniek, het technisch management en de ß-wetenschappen. Onze cursussen bieden de laatste stand van zaken in wetenschap en techniek, onderzoek en praktijk. 

Aanbod najaar 2015 en begin 2016 online
 
Elk halfjaar presenteren wij ons cursusaanbod voor de komende maanden. Ons aanbod beslaat een breed veld aan technische en techniek gerelateerde vakgebieden: Bouwkunde, Civiele techniek, Gezondheidstechniek en milieutechnologie, Vervoerswetenschappen en Verkeerskunde, Elektro- en energietechniek, Werktuigbouwkunde en Industrieel Ontwerpen, Systems and Control, Analytical Techniques, R&D, Procestechnologie, Quality Assurance and Statistics, Health, Safety and Environment, Technisch Management en Technische Informatica, Personal Skills.
 
Wilt u ook het verschil maken en bent u benieuwd naar ons cursusprogramma? Kijk op onze website welke cursus voor u interessant kan zijn en verbreed en verdiep uw kennis met onze cursussen!
 
Incompany cursussen, trainingen en leertrajecten
 
PAO organiseert daarbij incompany cursussen in (bijna) alle technische disciplines. Bij veel organisaties bestaat de behoefte om groepen medewerkers kennis te laten nemen van nieuwe kennis, werkwijzen of inzichten. Met een incompany cursus of training kunt u dit op een efficiëntie en effectieve wijze bereiken. Op verzoek ontwikkelt PAO een passend leertraject voor u.
 
Voor meer informatie over incompany trainingen en voor het volledige aanbod cursussen met open inschrijving kunt u terecht op onze website: www.pao.tudelft.nl. Of neem direct contact op met een van de programmamanagers:
 

Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...