inloggen  |  aanmelden

PostAcademisch Onderwijs Techniek en Management

Gepubliceerd op: 22 Oktober 2015

PAO Techniek en Management (PAOTM) is de nieuwe naam voor twee bekende en gewaardeerde merken in de technische opleidingswereld: Stichting PostAcademisch Onderwijs (PAO) en PAO Techniek.


Op welk gebied wilt u voorloper zijn?
 
PAO Techniek en Management wil bijdragen aan de ontwikkeling van deelnemers tot voorlopers in hun vakgebied. Wij helpen zo ook de marktpositie te versterken van de bedrijven en organisaties waar onze deelnemers werkzaam zijn.
 
PAOTM fungeert als een onafhankelijk platform dat nieuw ontwikkelde kennis op het gebied van techniek en management bundelt, samenvat en beschikbaar stelt aan professionals.
 
Duurzaamheid, de energieproblematiek, verkeersinfarcten, aardbevingen door gaswinning, waterveiligheid en -overlast… Voorbeelden van maatschappelijke problemen waar met actuele, vaak nieuwe kennis en kunde kan worden bijgedragen aan haalbare oplossingen. Interactie tussen de
docenten en onze deelnemers is hierbij zeer waardevol evenals gerichte nieuwsgierigheid naar het probleem en de oplossing.
 
PAO Techniek en Management gelooft in het permanente leren van de mens. Leren van docenten, leren van de praktijk, leren van elkaar. PAOTM gaat graag samen op weg naar deskundigheid in techniek en management. Dat doen we met topdocenten en hoogwaardige kennispartners.
 
Wilt u ook voorloper worden in uw vakgebied en bent u benieuwd naar ons cursusprogramma? Kijk op onze website welke cursus voor u interessant kan zijn en verbreed en verdiep uw kennis met onze cursussen! Als wij u een suggestie mogen doen:

Omgevingsmanagement van infraprojecten
 
Op 10 maart 2016 organiseert PAOTM de cursus Omgevingsmanagement voor infraprojecten, onder leiding van drs. Daniëlle J.M. Janmaat (Grontmij Nederland BV). De cursus behandelt de theorie aangaande strategisch omgevingsmanagement, de doelen van omgevingsmanagement en de plaats van de omgevingsmanager binnen de organisatie. De werkvelden van omgevingsmanagement worden behandeld, te weten relatiebeheer, conditionering (grondaankoop, vergunningen, et cetera), verkeersmanagement en projectcommunicatie.
 
De theorie komt terug in de presentaties van drie gastsprekers die omgevingsmanagement in verschillende fasen van een project beschouwen vanuit de opdrachtgever (Provincie) en de opdrachtnemer (aannemer). De cursus is interactief opgezet, waarbij ruimte is voor vragen en discussie. 
 
Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op de voor u interessante cursussen die dit najaar nog door ons georganiseerd worden! Neem daarvoor vooral een kijkje op onze website!


 

Een greep uit ons leveranciersregister


​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...