inloggen  |  aanmelden

Noord-Hollandse gemeenten bieden groepsaankoop zonnepanelen

Gepubliceerd op: 20 Juni 2012

Twintig Noord-Hollandse gemeenten hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren samen een grootschalige groepsaankoop van zonnepanelen. Huiseigenaren en ondernemers die zich hiervoor inschrijven kunnen gebruik maken van een fors prijsvoordeel.

 

Omdat de prijzen van zonnepanelen recentelijk flink zijn gedaald, leek het de Noord-Hollandse gemeenten een goed moment om juist nu een grootschalige aankoop te organiseren. De aanschaf wordt nog eens extra aantrekkelijk door de groepsafname. De gemeenten denken hiermee meer mensen over de streep te kunnen trekken om in zee te gaan met deze duurzame energievorm. Huiseigenaren en kleine ondernemers kunnen zich tot 23 september gratis en vrijblijvend inschrijven voor de actie via een speciale website. Trekker van de actie is de gemeente Hollands Kroon, die daarvoor samenwerking heeft gezocht met iChoosr, organisator van groepsaankopen.

 

Na de inschrijfperiode wordt er een veiling georganiseerd voor nauwkeurig geselecteerde leveranciers. Het beste bod uit de veiling wordt aan alle deelnemers aangeboden. Deze kunnen dan beslissen daar wel of niet op in te gaan. Door het bod te accepteren, is niet alleen de installatie zelf gedekt, ook de levering en de installatie vallen daaronder.

 

 

Bron: noordtopics.nl


Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...