inloggen  |  aanmelden

Nieuwe kunststof boarding voor streetsoccer vai Urbaniaproducts.nl

Gepubliceerd op: 22 April 2014

Urbania products is sinds 1998 al leverancier van een breed assortiment sportkooien, speelkooien en multifunctionele kooien. Ze kunnen dienen als basketbalveld, voetbalveld, tennisveld, pannaveld en als multifunctionele speelplaats.

Elke RAL-kleur is mogelijk voor de belijning, sportvloer en afrastering.Tevens zijn hiervoor openlucht overkappingen beschikbaar, zie onder sportvoorzieningen, hierdoor kan deze plek 365 dagen per jaar worden gebruikt. Denk hierbij tevens aan skateplekken met een overkapping.

De kooien zijn speciaal ontwikkeld voor outdoor-toepassingen en kunnen door Urbania tevens worden uitgerust met een sportvloer met of zonder belijning. Zo creëert u een sportveld dat vrijwel onder alle weersomstandigheden is te bespelen.

Daarnaast heeft Urbania products multifunctionele sportkooien voorzien van een dubbel gewapende kunststof boarding en naar wens tevens voorzien van kunststof sporttegels.

Het leggen van een sportvloer is werk voor specialisten: wij kunnen de complete kooi - met vloer en omheining - turn key opleveren. Van het voorbereidende grondwerk, het hekwerk, tot het aanbrengen van de belijning. Wij delen graag onze kennis met onze opdrachtgevers.

  • sportvelden voor voetbal, panna, basketbal, volleybal, badminton, tennis en vrijwel elke andere sport ,
  • onderhoudscontract is optioneel,
  • ook turn key projecten (inclusief plaatsing).
  • mogelijke ondergronden zijn; rubber, kunststof tegels, sportasfalt, massief beton, kunstgras, etc.

Een greep uit ons leveranciersregisterTensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...