inloggen  |  aanmelden

Nieuwe EBS-buslijn verbindt Amsterdam met Small Town Harbours

Gepubliceerd op: 13 Juli 2015

Een nieuwe EBS-buslijn verbindt Amsterdam met Small Town Harbours. Met dit initiatief wordt getracht meer bezoekers met het openbaar vervoer van Amsterdam naar de Small Town Harbours (Monnickendam, Marken, Edam en Volendam) te laten komen. Hiermee wordt het hele gebied Small Town Harbours centraal gesteld.

Het initiatief is een resultaat van bestuurlijk overleg tussen EBS en de Stadsregio en Amsterdam Marketing. Het doel is meer bezoekers met het openbaar vervoer naar de Small Town Harbours te trekken. Een voordeel van deze buslijn is een lagere belasting van de lokale infrastructuur. Ook kunnen toeristen die op deze wijze de omgeving van Amsterdam verkennen, zelf bepalen hoe lang zij in één of meerdere plaatsen willen vertoeven. Zij kunnen teruggaan naar Amsterdam op het moment dat zij zelf willen. Vaak is het bij busreizen zo dat men zich moet houden aan de opstapplaats en –tijd.

Een greep uit ons leveranciersregisterFides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...