inloggen  |  aanmelden

Nieuwe directie Den Ouden Groep

Gepubliceerd op: 3 Februari 2014

Na 25 jaar algemeen directeur van Den Ouden Groep doet Berrie den Ouden een stapje opzij.

Per 1 januari jl. heeft algemeen directeur G.C.M. (Berrie) den Ouden een stapje opzij gedaan en plaats gemaakt voor de derde generatie. Berrie den Ouden is toegetreden tot de Raad van Advies van Den Ouden Groep, samen met Peter Swinkels en Louis Deterink.

Het nieuwe directieteam bestaat uit directievoorzitter drs. J.J.P. (Jochem) Langenhuijzen RC, commercieel directeur R.M.H.F. (Rob) den Ouden en operationeel directeur H.W.A.M. (Harm) den Ouden. Jochem Langenhuijzen werkt bijna 10 jaar binnen het bedrijf en is sinds 2010 financieel directeur van Den Ouden Groep. Rob en Harm den Ouden behoren tot de derde generatie en hebben zich in diverse functies bewezen. De derde generatie is erg gedreven om het familiebedrijf verder uit te bouwen met steun van alle betrokken en adviserende partijen.
 
Naast het formeren van het directieteam is het managementteam versterkt. Dit team bestaat uit de directie, technisch manager Peter den Ouden en hoofd personeelszaken Marijke Mud.

Er is op vrijdagmiddag 31 januari 2014 een waardige afscheidsreceptie voor Berrie den Ouden gehouden, met aansluitend een feestavond voor familie en collega’s waarbij tevens de symbolische overdracht aan de nieuwe directie heeft plaatsgevonden.

Een greep uit ons leveranciersregister


Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...