inloggen  |  aanmelden

NedGlobe – Geo-informatie altijd, overal en door iedereen te gebruiken

Gepubliceerd op: 18 April 2017

In deze film van 3 minuten ziet u hoe werkprocessen efficiënter uitgevoerd kunnen worden door het mobiel werken met geo-informatie.


https://www.youtube.com/watch?v=PMCWdHXHzaQ

Met NedGlobe is het mogelijk om geo-informatie beschikbaar te stellen aan medewerkers die hun taken in het veld uitvoeren. Door middel van het gebruik van touch devices (bijv. een tablet) kan de medewerker op een gebruiksvriendelijke en attractieve manier informatie op de kaart raadplegen en actie ondernemen.
 
Bij de ontwikkeling van NedGlobe is er bijzondere aandacht besteed aan de performance van de applicatie. Hierdoor raden we het gebruik van NedGlobe aan op elk device (tablet, desktop, laptop, digibord, touchtable, etc) en elk OS (Windows, Android, iOS). De bediening van de app is gemakkelijk en het opvragen van informatie gaat snel.
 
Middels deze eigenschappen wordt er tijdswinst behaald in diverse werkprocessen, doordat een medewerker overal informatie op kan vragen en direct een melding kan doen over hetgeen dat hij/zij constateert.
Werkprocessen waarin locatie een belangrijke rol speelt zijn onder meer Ruimtelijke Ordening, Beheer Openbare Ruimte, Openbare Orde en Veiligheid en Milieu. Zo is het mogelijk om een melding te doen over bijvoorbeeld een omgewaaide boom, een gevaarlijke verkeerssituatie, een niet-geregistreerde aanbouw en zo zijn er nog talloze andere voorbeelden te bedenken.
 
In al deze voorbeelden maakt NedGlobe handig gebruik van de eigenschappen van mobiele devices: Via de GPS is de locatie van de melding automatisch kenbaar, met de ingebouwde camera kan een foto of video worden toegevoegd en via het mobiele netwerk of WiFi kan de melding direct worden verzonden.
 
Dit alles resulteert in een efficiënter werkproces door het slim gebruik van de mogelijkheden die mobiele devices bieden.

Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...