inloggen  |  aanmelden

De krachtige combinatie NLCS en IMGeo (BGT) in beeld

Gepubliceerd op: 10 Februari 2017

Met een animatiefilm brengen wij de voordelen voor de ontwerpers, bouwers, landmeters, GEO- en BOR beheerders in beeld. 

De betrokkenen leveren ieder, vanuit hun eigen taak, expertise en standaard, een bijdrage aan het proces van ontwerp tot realisatie en beheer. Om elkaars informatie te kunnen hergebruiken, is het van belang dat ze elkaars ‘taal’ spreken.Het gebruik van de NLCS en IMGeo (BGT) maakt die samenwerking mogelijk. Door goede uitwisseling van gegevens tussen beide standaarden wordt het makkelijker om direct gebruik te maken van de overlap van elkaars gegevens en zo te profiteren van elkaars kennis.

Hoewel NLCS en IMGeo (BGT) vanuit verschillende werelden tot stand zijn gekomen, schuilt er brute kracht in deze combinatie. Door NLCS slim toe te passen elimineert u in de keten ontwerp-BGT-BOR dubbel tekenwerk, voorkomt u verkeerde interpretatie en fouten, reduceert u het aantal handelingen, verkort u de doorlooptijd en zorgt u voor ‘geplande IMGeo-objecten op het juiste moment op de juiste plaats’.

Wilt u weten hoe u voordelen behaalt door samen te werken en de gegevens van deze standaarden in elkaar te vertalen? Met zowel software als diensten, die deze samenwerking ondersteunen en faciliteren, zijn wij u graag van dienst.
 

Een greep uit ons leveranciersregister


PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...