inloggen  |  aanmelden

Cloud biedt vele voordelen

Gepubliceerd op: 10 Oktober 2016

Nieuwe producttechnieken of distributiemogelijkheden, ze ontstaan in steeds hoger tempo. Wil een organisatie hier optimaal van profiteren dan moet men snel mee kunnen bewegen. De Cloud Services van NedGraphics biedt de ICT afdeling het gereedschap en het fundament om wendbaar, creatief en flexibel te zijn.

Volledige ontzorging
Door gebruik te maken van de NedGraphics CloudServices krijgt uw organisatie via een beveiligde internetverbinding de beschikking over de applicaties, zonder zich over het beheer, de bijkomende infrastructuur en beveiliging te bekommeren.
 
Consistente kwaliteit van dienstverlening
De NedGraphics Cloud Services worden gefaciliteerd door KPN. Daarmee kan een continue kwaliteit van dienstverlening worden geboden vanuit eerste klas datacenters. Uw gegevens worden in Nederland op een afzonderlijke locatie extra bewaard voor herstel indien nodig
 
Focus op uw hoofdproces
Iedere organisatie heeft diverse uitdagingen en doelen. Het beheren van een ICT-infrastructuur behoort echter niet tot die kerntaken. Door van de clouddiensten gebruik te maken, kan de organisatie zich richten op haar eigen werkprocessen.
 
Kosteneffectief
Investeringen in applicatie en infrastructuur worden maandelijks verrekend over meerdere gebruikers (schaalvoordeel). Daar komt nog bij dat uw eigen kosten voor opleidingen en kennisonderhoud voor het technisch beheer vervallen. U heeft niet te maken met investeringen en kunt dus betrouwbaar budgetteren.
 
Enkele praktijkvoorbeelden
NedGraphics software producten en diensten vinden steeds vaker de weg naar onze cloud. Met onze ICT partner KPN hebben we er inmiddels voor gezorgd dat NedGraphics klanten alle server applicaties vanuit de NedGraphics cloud kunnen gebruiken. Diverse gemeenten waaronder Dronten, Werkendam en Neder Betuwe maken daarvoor gebruik van de NedGraphics Cloud Services. Daarnaast zijn er ook verschillende bureaus die actief zijn in de BGT, waaronder ARCADIS, Facto Geo en VGI Support die gebruik maken van deze dienstverlening.

Een greep uit ons leveranciersregister


Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...