inloggen  |  aanmelden

NedGlobe Mobile; De beste kaart in handen

Gepubliceerd op: 9 December 2015

Versnelt het werkproces.

Door de opkomst van smartphones en tablets is mobiel werken de afgelopen jaren explosief gegroeid. In combinatie met de steeds betere dekking van mobiele netwerken is het mogelijk om ook buiten alle gegevens onder handbereik te hebben. Dat is interessant voor medewerkers die hun taken deels in het veld moeten uitvoeren. Raadplegen van (geo-)informatie krijgt hierdoor een nieuwe dimensie. Daarvoor is NedGlobe Mobile ontwikkeld. 

Kaarten en gegevens, die voorheen alleen intern beschikbaar waren, kunnen eenvoudig buiten worden geraadpleegd. De extra informatie die wordt verzameld bij inspecties en controles in het terrein komt met een   terugmelding weer beschikbaar op kantoor. Dat scheelt tijd. En het verbetert ook de kwaliteit van de informatie, omdat de gegevens van kantoor worden vergeleken met de actuele situatie in het terrein. Een investering in NedGlobe Mobile verdient zich op die manier snel terug.

Sluit aan op de informatiebehoefte
Iedere buitendienstmedewerker heeft baat bij een op zijn takenpakket toegesneden set van gegevens. Met NedGlobe Mobile is dat helemaal in te richten. Alle mogelijke webservices, gebaseerd op OGC-standaarden, kunnen hierbij worden gebruikt. Het kan gaan om eigen gegevens of openbare gegevens, zoals bijvoorbeeld de PDOK webservices.

Beschikbare gegevens en de informatie behoefte veranderen voortdurend. Daar wilt u makkelijk op blijven inspelen. Met NedGlobe Mobile is het configureren van te ontsluiten geografische- en administratieve gegevens  eenvoudig in te stellen , via een intuïtieve beheeromgeving. Ook is het mogelijk om gebruikers en thema’s te autoriseren. NedGlobe Mobile is een flexibel hulpmiddel ter ondersteuning van uw werkprocessen.

Device onafhankelijk
Met de door NedGraphics ontwikkelde webapp NedGlobe Mobile kunnen medewerkers eenvoudig (geo-)informatie raadplegen en melden in het veld. NedGlobe Mobile stelt hierbij de informatie beschikbaar onafhankelijk van het gewenste device. De webapp is geoptimaliseerd voor touchscreen bediening en werk op de meest voorkomende besturingssystemen (iOS, Android en Windows).

Meer weten?
Kijk op www.nedgraphics.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via (0347) 32 96 00 of info@nedgraphics.nl

Een greep uit ons leveranciersregisterStruyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...