inloggen  |  aanmelden

Nederland eerste land met gratis WiFi in centra grote steden

Gepubliceerd op: 20 Maart 2013

Nederland wordt het eerste Europese land dat alle grote steden voorziet van gratis WiFi. In de centra van de 37 grootste steden hebben bewoners, bezoekers en ondernemers straks gratis toegang tot snel breedband internet. Het netwerk wordt uitgerold door Bullseye WiFi uit Tiel.

Door het aanbieden van gratis WiFi in de centra van grote steden, worden deze locaties aantrekkelijker voor bewoners, bezoekers en winkelend publiek. Veel steden hebben de laatste jaren dan ook initiatieven getoond om gratis WiFi uit te rollen. Vaak liepen die vast op de grote investering voor de aanleg en het onderhoud van het netwerk. Het WiFi netwerk van Bullseye kost de gemeenten en de ondernemers in de binnenstad niets. Door eenmalig anoniem in te loggen kan iedereen in de 37 stadscentra straks onbeperkt en gratis internetten. Zowel winkeliers als consumenten kunnen dan gebruik gaan maken van alle virtuele diensten die tijd besparen, informeren en amuseren.

 

Bullseye WiFi is ontstaan uit een denktank van ondernemers met de missie om de verandering te faciliteren naar een wereld van digitale, open en gratis verbondenheid. De uitrol van het netwerk vindt plaats in de tweede helft van dit jaar. Nederland is dan het eerste land met een gratis WiFi netwerk in alle grote steden.

Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...