inloggen  |  aanmelden

Moderne leidingsystemen t.b.v. afvalwater

Gepubliceerd op: 12 December 2014

De Jongh Pipesystems is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen (ook in PP), alsmede voor industriële toepassingen. Een gemotiveerd en goed opgeleid team met ruim 35 jaar ervaring in haar branche staat u graag te hulp.

Hieronder ons assortiment speciaal voor persriolering, druk- en vrijverval leidingsystemen, t.w.:
“Moderne leidingsystemen t.b.v. afvalwater”

Egelen®
Een standaard drukbuis gemaakt van polyethyleen hoge dichtheid (PE 100). De lange levensduur van meer dan 100 jaar, grote flexibilteit en een laag gewicht zijn kwaliteitskenmerken van deze buis.

Egeplast 9010®
De Egeplast 9010 buis is een drukbuis gemaakt van PE 100 RCplus met verhoogde weerstand tegen langzame scheurvorming.

Egeplast SLM 3.0®
Voor sleufloze technieken. Buis is voorzien van een extreem harde schaal welke de standaard buis tegen krassen en kerven beschermd.
Onmisbaar voor Blackbox-toepassingen zoals gestuurde boringen.

Egeplast SL® rioleringssysteem
Het Egeplast SL-rioolsysteem is gebaseerd op een rioolbuis met gladde wanden, gemaakt uit de laatste generatie polyethyleen. De lichte binnenkant van de buis maakt een camera-inspectie van de buismogelijk.

Egeplast SLR® module
Voor sanering van defecte riolen door middel van relining  met korte buizen wordt dit systeem ingezet.

egeDUCT® PP-drukloos rioolbuissyteem
Het egeduct PP-rioolbuissysteem wordt uit het materiaal polypropyleen  conform DIN EN 1852 vervaardigd. De buizen en hulpstukken (steeksysteem) zijn leverbaar in de afmetingen 110 – 500 mm in de ringstijfheidsklassen SN10+ en SN16+

Egeliner® buis
Close-Fit-Lining met voorgevormde PE-buizen. Deze methode wordt toegepast voor de reparatie van beschadigde buissystemen en biedt de levensduur en kwaliteit van een nieuw geïnstalleerde buis.

ADPRON SK3 ont- en beluchtingssysteem
Door uw leidingen te voorzien van de automatische ADPRON SK3 ont- en beluchter geeft deze uw leidingen en pompen een langere levensduur en minder onderhoud

Prefab PE-HD leidingwerk
Wij zijn gespecialiseerd in “slim” aanleveren en beschikt daarvoor over een eigen werkplaats. In onze werkplaats verrichten wij prefab laswerkzaamheden zodat montage op de houwplaats vereenvoudigd wordt en de montagekosten gereduceerd worden.

BKU® betonbeschermingsmaterialen
Betonrot is een veelvoorkomend euvel in zuiveringsinstallaties, rioolgemalen en betonbuizen. De H2S gassen kunnen beton aantasten, waardoor lekkages ontstaan die het milieu aantasten. Met toepassing van het BKU betonbeschermingsmateriaal wordt dit voorkomen.
 
Bekijk voor ons volledig aanbod van producten en diensten op
www.dejonghpipesystems.nl

Een greep uit ons leveranciersregister


TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...