inloggen  |  aanmelden

Maak kans op de Falco Award Beste Openbare Ruimte 2017

Gepubliceerd op: 24 April 2017

Op 15 juni vindt de uitreiking plaats van de Falco Award Beste Openbare Ruimte 2017. Openbare ruimten die voldoen aan de voorwaarden, mogen nu worden ingediend om kans te maken op de jaarlijkse award. Ruimten mogen meedingen als ze onder meer vrij toegankelijk zijn, zich binnen de bebouwde kom bevinden en uit één geografisch af te bakenen gebied bestaan. Meld bijzondere openbare ruimten uiterlijk 15 mei aanstaande aan! 

De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury en een online poll. De vakjury kijkt bij inzendingen die uiterlijk 15 mei binnen zijn naar het gebruik, de ruimte en de uniciteit van de openbare ruimte. Daarbij kijkt de jury onder meer of de gebruiker centraal staat bij de inrichting en het beheer van de ruimte. Verder let de jury onder andere op het ontwerp en op de vraag of de openbare ruimte wordt gewaardeerd binnen het netwerk.

Landelijk Congres Openbare Ruimte
De Award-uitreiking vindt plaats tijdens het Landelijk Congres Openbare Ruimte 2017 in Hilversum op donderdag 15 juni. Dit jaarlijks terugkerende congres van vakblad Stedelijk Interieur focust dit jaar op gezonde openbare ruimtes en gezonde steden. De dag is met name interessant voor ontwerpers, beheerders, beleidmakers werkzaam bij gemeenten, stedenbouwkundigen, adviseurs en landschapsarchitecten uit de private bedrijfstak. Meer informatie over het Landelijk Congres Openbare Ruimte vindt u hier 

Voorwaarden en aanmelden
Eerdere winnaars van de Falco Award Beste Openbare Ruimte, een initiatief van Stedelijk Interieur en Falco, zijn onder meer Erasmuspark Rotterdam, het Wilhelminaplein in Leeuwarden,  Sonsbeekpark te Arnhem en Kustwerk Katwijk. 
Lees alle randvoorwaarden voor het inzenden van openbare ruimten op de site van het Landelijk Congres Openbare Ruimte.
Meld uw bijzondere openbare ruimte nu hier aan: http://www.lcor.nl/award

Bron: lcor.nl

Een greep uit ons leveranciersregisterBinnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...