inloggen  |  aanmelden

Leidschendam – Voorburg: Daar gaan wij samenwerken! Met een minimale CO2-uitstoot

Gepubliceerd op: 19 Februari 2015

Vanaf 1 maart 2015 gaat Van der Meer ook volop aan het werk in de gemeente Leidschendam – Voorburg. In januari hebben wij het bericht gekregen dat het bestek ‘onderhoud elementenverhardingen’ voor meerdere jaren aan ons is gegund. Wij zien uit naar de samenwerking met de gemeente Leidschendam – Voorburg en hopen ons (straat-) steentje bij te dragen aan de kwaliteit van de infrastructuur. In het verleden hebben wij al veel met de gemeente gewerkt en wij zijn blij dat we nu een meerjarige samenwerking aangaan.

De titel van het bericht zegt het al: ‘met een minimale CO2-uitstoot’. Wij hebben namelijk trede 5 van de CO2-prestatieladder behaald! In ons vorige bericht kondigde wij al aan dat we het certificatietraject zijn ingegaan en nu mogen wij dus officieel melden dat het certificaat is behaald. Wij zijn hier trots op en gaan door middel van samenwerking met onze leveranciers en opdrachtgevers de gezamenlijke CO2 uitstoot minimaliseren.

Aannemingsbedrijf Van der Meer gaat voor kwaliteit en een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland!

Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...