inloggen  |  aanmelden

Kennisplatform CROW organiseert Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017

Gepubliceerd op: 29 Augustus 2017

Op donderdag 23 november 2017 vindt in Tilburg de 5e editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR 2017) plaats. Dit vakcongres heeft als doel om kennis en inzicht over het beheer en onderhoud van de openbare ruimte te vergroten. Ruim 350 aanwezige professionals uit het werkveld van openbare ruimten zijn op de bijeenkomst aanwezig om hun kennis over het vakgebied te uit te breiden en te delen.

Het plenaire programma staat in het teken van Veiligheid, Duurzaamheid en Toegankelijkheid. Tijdens het vakcongres komen verschillende vragen aan bod waar de aanwezige professionals dagelijks mee te maken hebben. Bijvoorbeeld wat de invloed is van de sterk veranderende maatschappij op het gebied van openbare ruimte en welke acties professionals hierop moeten ondernemen.
 
Middagprogramma
Tijdens het middagprogramma vertalen de deelnemers de inzichten en verkenningen van de ochtend naar de praktijk van beheer en onderhoud in een excursieprogramma met deelsessies. De precieze invulling van het programma is nog niet bekend. Zodra het programma rond is plaatst organisator CROW deze op haar website.
 
Locatie
Het NCBOR vindt dit jaar plaats op meerdere locaties in Tilburg. De hoofdlocatie is het Midi-theater, maar deelnemers aan het vakcongres zullen ook meedoen met informatieve deelsessie bij Spoorzone013. De organisatie koos de organisaties zorgvuldig uit zodat deelnemers niet alleen kennis, maar ook nieuwe energie en ideeën opdoen tijdens het vakcongres.

Een greep uit ons leveranciersregister


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...