inloggen  |  aanmelden

KAS, Kolken administratie systeem voor professionals

Gepubliceerd op: 25 Juni 2015

Het reinigen van kolken is een belangrijke taak, daar het rioolstelsel is bedoeld om afvalwater en overtollige regen af te voeren. Het riool, de huisaansluitingen en de straat- en trottoirkolken moeten daarom in goede staat zijn. De mate van vervuiling door bijvoorbeeld slib en zand bepaalt of de riolen goed werken. Een goede administratie is hierbij van groot belang.

KAS (Kolken Administratie Systeem) zorgt ervoor dat u draadloos en direct alle kolken in beeld heeft. Middels een knoppenkast op de zuigbuis is 1 druk genoeg om de exacte positie en eventuele gebreken van de kolk in kaart te brengen. De knoppenkast werkt uiterst gebruiksvriendelijk en wordt bediend door de buis operator. Op die manier zorgt KAS ervoor dat operator en chauffeur niet meer hoeven te communiceren en administratie niet in de cabine dient te geschieden. Dit zorgt voor een effectieve, snelle en bovenal veilige kolkenzuiger waarin de chauffeur zich kan richten op het verkeer.
 
Draadloos worden alle werkzaamheden en bevinden via onze GPS/GPRS-Glonas databox verstuurd naar een cliënt-applicatie die te allen tijde te raadplegen is. Rapportages met geledigde kolken en gebreken zijn direct uit het systeem te draaien en gereed zodra de laatste kolk geleegd is. Deze rapportages zijn in allerhande bestandsvormen te exporteren en kunnen daardoor in vrijwel alle programma’s ingeladen worden. Zo bent u op de hoogte van de efficiëntie van uw voortuigen en is uw opdrachtgever op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden.

DMi international; Stop Guessing, Start Knowing.

Een greep uit ons leveranciersregister


Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...