inloggen  |  aanmelden

Jantje Beton looft award uit voor speels inrichtingsplan

Gepubliceerd op: 17 Januari 2012

Jantje Beton looft een award uit voor het meest speelvriendelijke inrichtingsplan voor het Regentessekwartier in Den Haag. Het is de eerste keer dat Jantje Beton een ontwerpwedstrijd organiseert. Het doet dat samen met de BNSP, Elba Media en de Gemeente Den Haag.

Voor deze eerste SpeelAward geldt een specifieke opdracht: een kindvriendelijke inrichting van het Haagse Regentessekwartier. Ontwerpers en inrichters van openbare ruimte wordt gevraagd innovatief na te denken over een aantrekkelijke plek voor spelende kinderen, niet volgens de geheide paden. Een vakjury, onder leiding van Aleid Wolfsen, en een jury van kinderen uit het Regentessekwartier beoordelen samen de inzendingen. Op 31 mei zal de winnaar bekend worden gemaakt. Deze wint een prijs van 4000 euro, maar krijgt ook bekendheid in diverse vakbladen.

Jantje Beton probeert kindvriendelijkheid prominent op de bestuurlijke agenda te krijgen, onder andere met deze wedstrijd. Deelnemers kunnen hun inrichtingsplan voor 16 april 2012 indienen via de website www.speelaward.nl. Op deze site is ook alle relevante informatie over de wedstrijd te vinden.

Een greep uit ons leveranciersregister


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...


TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...